5ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ


Το 5ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ, μια πολυαναμενόμενη εκδήλωση για τους λάτρεις της χορωδιακής μουσικής, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου 2024. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο διάσημο θέατρο Κολοσσαίον.

Διοργανώνεται από το Λυδικό Ωδείο σε συνεργασία με την Core Group, το φεστιβάλ υπόσχεται να είναι μια εμπνευσμένη γιορτή χορωδιακής μουσικής, προσελκύοντας συμμετέχοντες και κοινό από όλο τον κόσμο. Το Λυδικό Ωδείο, γνωστό για τη δέσμευσή του στη μουσική αριστεία και την εκπαίδευση, μαζί με την τεχνογνωσία της Core Group στη διαχείριση εκδηλώσεων, διασφαλίζουν ότι αυτό το φεστιβάλ θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Το τριήμερο φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μια ποικιλία παραστάσεων από χορωδίες διαφόρων μεγεθών και στυλ, αναδεικνύοντας την πλούσια ποικιλία των χορωδιακών παραδόσεων.

Καθώς η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για τη ζωντανή πολιτιστική σκηνή και την ιστορική της σημασία, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πολλά αξιοθέατα της πόλης, προσθέτοντας στη συνολική εμπειρία του φεστιβάλ.

Το 5ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ υπόσχεται να είναι ένα εξαιρετικό γεγονός, που θα γιορτάσει τη δύναμη και την ομορφιά της χορωδιακής μουσικής, ενώ παράλληλα θα καλλιεργήσει την αίσθηση της παγκόσμιας κοινότητας μεταξύ των συμμετεχόντων και του κοινού.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ